Share
Logo
Logga in

Om Jonas Ihreborn AB

Vi producerar medvetna möbler för en positiv framtid. Vi vill med våra produkter skapa ett mervärde för våra kunder, en möbel som står för något mer än bara skön komfort och bra design. Alla våra möbler produceras i vår fabrik i Småland och på så vis bidrar vi till en långsiktig och hållbar utveckling där miljömedvetenhet och rättvisa villkor är en självklarhet.

Produktutveckling är kärnan i vår verksamhet och vi brinner för att finslipa de sista detaljerna på alla våra produkter. Även vår skapandeprocess är viktig då vi spenderar timmar med att just utveckla, justera och förbättra. Detta arbete sker i samma byggnad som möblerna produceras i och det gör våra produkter unika.

Just närhet och flexibilitet genomsyrar vårt arbete och ger dig som kund en trygghet när ni väljer att samarbeta med oss. Vi värdesätter våra relationer och gör vårt yttersta för att bli ert självklara val; inte bara för vår design och komfort utan även för vår kvalitet och leveranssäkerhet.

Kontakta oss gärna om du har några frågor eller om du jobbar med ett större projekt så kan vi hjälpa dig med konsultation. 

Production unit - upholstery

Inloggning för kunder & partners

Vill du bli kund eller partner till Ihreborn?
Skicka oss ett mail.

Logga in